Οι πολιτικές Θέσεις μας

Οι Πολιτικές μας Θέσεις για το Κυπριακό Πρόβλημα

Θέλουμε ένα κράτος με διεθνή προσωπικότητα, μια κυριαρχία και μια ιθαγένεια και με διασφαλισμένη την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς στρατεύματα κατοχής. Υπάρχουν 195 χώρες στον πλανήτη μας . Σε καμμιά δεν υπάρχει Δ.Δ.Ο (Δικοινωτική Διζωνική Ομοσπονδία).Δείτε περισσότερα στο Download: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Οι Πολιτικές μας Θέσεις για την Υγεία-Πρόληψη & Θεραπεία

Η Υγεία είναι υπεράνω όλων (αλλά όχι υπεράνω του Δημιουργού Θεού Ιησού Χριστού και  της  Αγίας Τριάδος ) και χωρίς αυτή δεν κερδίζεται κανένας αγώνας . Ούτε πολιτικός ούτε αγώνας κατά τής όποιας Πανδημίας Ούτε ο αγώνας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Δυστυχώς η αρρώστια σήμερα καταπιάζεται με τα λογής λογής χημικά συνθετικά φάρμακα και ιατροπρακτικές τεχνηκές.

Οι πολιτικές μας Θέσεις για την Άμυνα.

Πάση θυσία αύξηση της στρατιωτικής αποτρεπτικής δύναμης με εξεύρεση ικανών κονδυλίων, για την χρηματοδότηση νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η θέσπιση δρακοντιών νόμων διαφάνειας στις προμήθειες των ενόπλων δυνάμεων.

Οι πολιτικές θέσεις μας για την Οικονομία

Μια υγιής, έντονη, δίκαιη οικονομία δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για όλους τους πολίτες να απολαύσουν καλή ποιότητα ζωής Απαιτείται η χάραξη εθνικής στρατηγικής, η οποία θα μας απεγκλωβίσει από την εποπτεία, μέσω της αποκάλυψης των μηχανισμών, που μας οδήγησαν σε καθεστώς οικονομικής υποδούλωσης.

Οι Πολιτικές μας Θέσεις για την διαφθορά.

Δεν υπάρχουν ισχυροί μηχανισμοί πρόληψης που να στοχεύουν στη μείωση των ευκαιριών διαφθοράς κα στην αποτροπή των αιτιών της. Απαιτείται εκπαίδευσης, με το σχεδίασμά και εφαρμογή κατάλληλων εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών προγραμμάτων.

Οι Θέσεις μας για την Παιδεία

Διατήρηση και αναβάθμιση του δημοσίου χαρακτήρα της παιδείας και ενίσχυση της εκπαίδευσης, με την εισαγωγή νέων μεθόδων διδασκαλίας και επιμόρφωσης από κράτη με προηγμένο σύστημα παιδείας (Σκανδιναβικό μοντέλο), παράλληλα με την ενδυνάμωση της δημιουργικότητας, μέσα από μορφές τέχνης.

Οι Θέσεις μας στο Μεταναστευτικό -Προσφυγικό

Το μεταναστευτικό είναι πλέον σοβαρό πρόβλημα – ισότιμο με το Κυπριακό. 48 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή του Ιουλίου 1974. Σαράντα οκτώ χρόνια συνεχιζόμενης κατοχής του 40% των εδαφών της Κύπρου από τον Αττίλα. Σαράντα οκτώ χρόνια προσφυγιάς για χιλιάδες πρόσφυγες που δεν επέστρεψαν ποτέ στα σπίτια τους. Τώρα έχομε και το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ πρόβλημα που πρέπει να μας ανησυχεί πολύ. Θεωρώ ότι είναι ένας διαφορετικός πόλεμος που έχει εξαπολύσει η Τουρκία εναντίον της Κύπρου.